Theater De Vest Facebook Theater De Vest Twitter Theater De Vest Blogspot Theater De Vest YouTube
wijkactie
aanmelding wijkactie  - daalmeer-koedijk

In theaterseizoen 2018 - 2019 vieren we de 40e verjaardag van TAQA Theater De Vest. Wie jarig is, trakteert! En dit keer wel heel gericht: alle inwoners van Gemeente Alkmaar maken kans op twee vrijkaarten voor een voorstelling in De Vest of de Grote Kerk. Om de winkansen eerlijk te spreiden, hanteren we per wijk (of deel van de Gemeente Alkmaar) een aparte intekenlijst. Per wijk worden 40 vrijkaarten verloot.

Met dit formulier doe je mee met de actie voor Daalmeer-Koedijk.
Postcodes 1827, 1829, 1830, 1831.


1111AA
 *
naam@bedrijf.nl
  
De kleine letters


Spelregels winactie:
  • Voor bijna alle voorstellingen en concerten verloten wij kaarten onder bewoners van een bepaalde wijk in Gemeente Alkmaar.
  • Je kunt kans maken op twee van de 40 beschikbare vrijkaarten voor de voorstellingen van jouw wijk. Het is niet mogelijk een voorkeur op te geven.
  • Je kunt je alleen opgeven voor je eigen wijk en je kunt je één keer aanmelden per adres.
  • Het aanmeldformulier moet volledig worden ingevuld. De informatie wordt gebruikt om je per e-mail te informeren over de actie.
  • De verloting gebeurt niet op volgorde van binnenkomst. Alle aanmeldingen worden verzameld tot twee weken voor de datum van de voorstelling of het concert. Op dat moment sluit de aanmeldperiode voor de betreffende voorstelling en wijk. Onder alle aanmeldingen uit de bijbehorende wijk, worden dan de 40 kaarten verloot. Winnaars ontvangen hierover per e-mail bericht; win je ook bij de laatste voorstelling geen vrijkaarten dan ontvang je een helaas-mail. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.
  • De vrijkaarten kunnen tenslotte aan de kassa afgehaald worden, op de dag van de voorstelling kan dit nog tot uiterlijk 45 minuten voor aanvang (daarna worden de kaarten te koop aangeboden aan andere bezoekers).

Mailings:
Als je je aanmeldt voor de e-nieuwsbrief of het theaterprogrammablad, dan geef je toestemming voor het ontvangen van informatie. Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Wij verstrekken geen persoonlijke gegevens aan derden. Je toestemming intrekken is te allen tijden mogelijk: je kunt je direct afmelden via de e-nieuwsbrief of door te mailen met kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.