Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik hier om hem in uw browser te bekijken.
Theater De Vest Facebook Theater De Vest Twitter Theater De Vest YouTube
  Nieuwsbrief
start voorverkoop vrijdag 5 april
Op vrijdag 5 april start om 9:00 uur de voorverkoop voor een selectie topproducties van theaterseizoen 2019-2020. Prachtige voorstellingen van klinkende namen als Henry van Loon, Bert Visscher, Daniël Arends, Pieter Derks, Ton Kas en vele anderen! In deze nieuwsbrief een klein tipje van de sluier. Klik op onderstaande button voor de gehele lijst voor 5 april, aangevuld met voorstellingen die reeds in de verkoop zijn gegaan.
P.S. Het volledige programma voor seizoen 2019-2020 zal op vrijdag 17 mei in de verkoop gaan. Kijk hier voor meer informatie.
Een Man een man (reprise)
Met Pierre Bokma en Kees Prins
De Grote Zaal was binnen mum van tijd uitverkocht en dus komen Pierre Bokma en Kees Prins op reprise! Deze scherpe komedie gaat over twee mannen, een tafel en vooral over dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.
  Meer informatie
Daniël Arends
Meer van hetzelfde (deel 1) (reprise)
Daniël Arends komt weer naar Alkmaar! Met zijn cynische en politiek incorrecte grappen, quasifilosofische overpeinzingen en gespeelde nonchalance krijg je alles exact zoals je dat van hem gewend bent.
  Meer informatie
Van der laan & Woe
Pesetas (reprise)
"Van der Laan & Woe oergeestig in show vol fantastische vondsten," de Volkskrant ★★★★★ 'Pesetas' is een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. Een virtuoze tijdreis waar je bij moet zijn geweest!
  Meer informatie
Bert Visscher
Hij wordt vanzelf moe (reprise)
Bert Visscher doet al jaren erg zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Ook dit keer dreigt er een puinhoop en stort hij zich er weer vol in! "Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig," AD ★★★★★
  Meer informatie
Pieter Derks
Voor wat het waard is (reprise)
Pieter Derks gaat op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier afrekenen. Met de waan van de dag. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Zijn doel? Jou een vrolijke avond bezorgen!
  Meer informatie
Ton Kas
Best of... Ton Kas
De beste fragmenten uit de eerdere drie shows van Ton Kas gaan de revue nog eens passeren. Maar dan helemaal anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal. Dus eigenlijk wordt dit een compleet nieuwe show!
  Meer informatie
Bekijk de volledige theateragenda
Graag tot ziens in TAQA Theater De Vest!
Theater De Vest FacebookTheater De Vest TwitterTheater De Vest YouTube
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief. Een adreswijziging
kunt u mailen naar: marketing@taqatheaterdevest.nl.